FINAL EXAMINATION


Each of the following statements has an answer closer to right than the others. Each correct answer counts for 10 points. Passing grade is 70. Good luck!

(1) The spiritual definition of fear is:

(A) false evidence actually real.
(B) false evidence appearing real.
(C) false evidence appealingly real.

(2) Expressing gratitude for the good you already have:

(A) should be part of every prayer.
(B) is never necessary in prayer.
(C) is unrealistic when you need money.

(3) Psalm 23:1, when properly understood, teaches that:

(A) you will get what you need tomorrow.
(B) you already have enough of everything.
(C) you can have God's goodness now.

(4) The human mind appeals to the divine mind:

(A) through intelligently organized prayer.
(B) by shutting itself in a closet to pray.
(C) by attending church every Sunday.

(5) Tithing is:

(A) giving 10% of your income to church.
(B) sharing the supply you receive from God.
(C) hoarding money for the future.

(6) The divine mind transmits spiritual substance to you as:

(A) money.
(B) ideas.
(C) angels with wings.

(7) You can claim your spiritual inheritance:

(A) after death.
(B) tomorrow.
(C) now.

(8) To be a good shepherd, you must:

(A) control your thinking.
(B) own a flock of sheep.
(C) love your family.

(9) Your "daily bread" is:

(A) your money.
(B) your breakfast.
(C) all that comes to you from God.

(10) Making money through prayer:

(A) is so easy, anybody can do it.
(B) requires spiritual knowledge.
(C) involves repeating the Angels of Supply Prayer every day.

SCROLL DOWN FOR ANSWERS











  1. B
  2. A
  3. C
  4. A
  5. B
  6. B
  7. C
  8. A
  9. C
  10. B


 

Main Lobby·

2001 Brockman Morris